субота, 26 травня 2012 01:24

Проблеми з мовами немає: навіть прем'єр говорить тою мовою, якою може - "бютівець"

Проблеми з мовами немає: навіть прем'єр говорить тою мовою, якою може - "бютівець"
Андрій Шевченко розповів про групу бойовиків в ПР. Фото: novostiua.net

Проблеми з мовами в Україні немає, бо навіть прем'єр говорить або російською, або тою мовою, якою може.

Про це в ефірі Першого національного сказав "бютівець" Андрій Шевченко.

"Парламент у нинішньому вигляді точно Україні не потрібен. І всіх, хто дивився відео з парламенту, має бути дуже соромно, що це парламент нашої країни", - прокоментував він пропозицію спікера Володимира Литвина розпустити Верховну Раду.

"Я не думаю, що Вадима Колесніченка, якому вчора їздили по обличчю, треба було душити. Парламент не для цього придуманий. Покарання для таких людей, як він, має бути іншим – це загальнонародна зневага, такі люди мають бути викинуті з політики, як такі люди, які провокують розкол", - переконаний політик.

Водночас, за словами нардепа, проблеми щодо мов у суспільстві немає і права російськомовних ніхто не обмежує.

"Статистика очевидна: з 10 журналів, які друкуються в Україні, 9 російською мовою; з 10 газет, які друкуються в Україні, 9 російською мовою; кожен фільм російський, який приходить на український екран, виходить російською мовою", - зазначив Шевченко.

"Людина може російською мовою говорити в судах, в парламенті. Покажіть мені хоча б одну людину, яка почуває себе ущемленою, яка не може реалізувати себе? У нас прем'єр-міністр говорить російською мовою, ну або тою мовою, якою може говорити", - додав депутат, отримавши бурхливі оплески.

Водночас, відповідальність за бійку у ВР має нести Партія регіонів, переконаний він. Звертаючись до "регіонала" Олександра Єфремова, Шевченко наголосив: "Відповідальність за те, що мордобій став правилом життя в українській Верховній Раді, це той метод  роботи, той метод політичної боротьби, який принесла ваша політична команда. У вас у фракція ціла група бойовиків. Ми знаємо їхні імена і прізвища, які кожного разу з'являються, які кидають крісла на голову.

Зараз ви читаєте новину «Проблеми з мовами немає: навіть прем'єр говорить тою мовою, якою може - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути