вівторок, 24 липня 2018 14:52

Пробилось колесо і під'їхав автомобіль на євроблясі: нардеп розповіла, як її обікрали на дорозі

Пробилось колесо і під'їхав автомобіль на євроблясі: нардеп розповіла, як її обікрали на дорозі
Нардепа Наталію Веселову обікрали посеред ночі на дорозі. Фото: відкриті джерела

Позафракційний депутат Наталія Веселова, яку обікрали на автошляху в Полтавській області 22 липня, повідомила деталі інциденту.

"Поверталася зі Слов'янська до Києва. На машині знайомого. Пробили колесо вночі на трасі Харків-Київ. Поки міняли, поруч припаркувалася Audi А6 на "євробляхах". Ми не звернули увагу, думали, що у людей така ж проблема. Коли сіли в машину, виявила, що зник рюкзак, який стояв біля пасажирського сидіння. Викликала поліцію. У рюкзаку були документи, гроші та картки", - розповіла вона "ТСН"

"У цьому місці йде ремонт дороги і розташована заправка, де постійно паркуються далекобійники. Думаю, що далекобійники й є їхньою постійною здобиччю", - зауважила нардеп.

Грошові втрати від крадіжки були відносно невеликими.

"Грошей вкрали небагато. Найцінніше - це паспорт із донецькою пропискою. Все інше можна відновити. Мені видадуть IDкартку, в якій не буде інформації про реєстрацію та місце проживання", - продовжила Веселова.

Пограбування могли інсценізувати заздалегідь, влаштувавши штучні перешкоди на дорозі.

"Колесо пробили не в ямі, дорога рівна, свіжовідремонтована. Ймовірно, спеціально щось розкидали, адже прямо поруч із цим місцем була "кишеня" для парковки. Грабіжники знали, що ми туди заїдемо. Вони заїхали через кілька хвилин після нас", - припустила постраждала.

На запитання про те, як зловмисник зміг непомітно проникнути до автомобіля, депутат відповіла, що цьому посприяло погане освітлення на дорозі.

"Двері були відчинені. Там же немає навіть освітлення, яке відеоспостереження, якщо на наших дорогах - хоч в око стрель. Ніхто не думав, що о 3 годині ночі на порожній дорозі щось трапиться", - прокоментувала вона.

Встановлення вздовж усієї траси відеоспостереження могло б значно зменшити рівень крадіжок, зауважила нардеп.

Також вона додала, що залишилася задоволеною роботою правоохоронців, які швидко приїхали на місце інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чоловіка поцупили авто разом із гаражем

У травні у народного депутата, заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка" Олексія Гончаренка обікрали гараж. Вкрали велосипеди.

Зараз ви читаєте новину «Пробилось колесо і під'їхав автомобіль на євроблясі: нардеп розповіла, як її обікрали на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути