середа, 08 лютого 2012 14:33

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Про справжні наміри Забзалюка знали тільки кілька однопартійців - Соболєв

Про справжні наміри Забзалюка знали тільки кілька однопартійців - Соболєв

Заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв заявляє, що фракція не знала про навмисне впровадження свого депутата Романа Забзалюка до провладної парламентської групи "Реформи заради майбутнього". Всі подробиці були відомі лише вузькому колу людей з числа керівництва партії "Батьківщина".

"Якби про цю спецоперацію знали всі в партії, то, ви ж розумієте, що все закінчилося б провалом. Про це знало вузьке коло людей в керівництві партії", - наголосив Соболєв.

Він зазначив, що фракція БЮТ у Верховній Раді відновила у своїх рядах Забзалюка, який раніше вийшов з неї і вступив до групи "Реформи заради майбутнього". Як виявилося - щоб провести спецрозслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк запевнив, що "поправляв здоров'я" не за рахунок "тушок"

"Зараз Литвин не хоче оголошувати про відновлення Забзалюка - вимагає якісь документи. Але ми відновили Романа Омел'яновича. Він знову член нашої фракції", - розповів Соболєв.

Нагадаємо, Забзалюк заявив журналістам, що ніколи не виходив з "Батьківщини", а членом депутатської групи "Реформи заради майбутнього" став, щоб провести депутатське розслідування, довести і припинити провокації проти опозиції. При цьому він продемонстрував аудіозаписи, на яких чути голоси, схожі на Забзалюка і лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карасьов: Вихід з фракції Забзалюка - демарш проти диктату в "Батьківщині"

В ході розмови Забзалюку запропонували гроші за його перехід і його діяльність проти "Батьківщини": "За продаж своєї совісті пропонуються скажені гроші. Мова йде про суму в розмірі $ 500 тис. відразу, потім щомісячна зарплата 20-25 тисяч, плюс надбавки за активну брехня проти опозиції ". Політик заявив, що отримав $ 450 тис.

Зараз ви читаєте новину «Про справжні наміри Забзалюка знали тільки кілька однопартійців - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути