четвер, 01 квітня 2021 07:36

Притула висловився щодо перевиборів керівництва "Голосу"

Притула висловився щодо перевиборів керівництва "Голосу"
Притула закликав повідомити про дату позачергового з'їзду та забезпечити представництво делегатів від регіонів. Фото: facebook.com/serhiyprytula

Телеведучий та член партії "Голос" Сергій Притула заявив, що підтримує перевибори керівництва партії.

Політрада має виконати вимогу своїх однопартійців, написав він у Facebook.

"У великої кількості партійців та депутатів парламентської фракції є низка ґрунтовних претензій до керівництва партії… вони вимагають політраду скликати позачерговий партійний з'їзд для того, аби на ньому вирішити всі проблемні питання. Вважаю за необхідне членам політради почути та виконати вимогу однопартійців. Зрештою вони вам делегували такі вагомі повноваження, для того, щоб ви чули усіх партійців, а не слухали одну людину", - зазначив він у середу ввечері.

Він закликав повідомити про дату позачергового з'їзду та забезпечити представництво делегатів від регіонів пропорційно кількості депутатів партії "Голос" у місцевих радах регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула про політику: Я в грі

30 березня народні депутати від "Голосу", яких раніше керівництво партії попередило про можливе виключення з політсили, оприлюднили спільну заяву, де вимагали провести переобрання керівництва і проведення позачергового з'їзду партії.

Підписанти заявили, що останнім часом керівництво партії і фракції "використовують "Голос" як інструмент для задоволення власних інтересів, самопіару і підігрування владі".

Зараз ви читаєте новину «Притула висловився щодо перевиборів керівництва "Голосу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути