Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2013 10:47

Прикуті патріоти усю ніч простояли на морозі біля Адміністрації президента - один опинився в лікарні

Прикутих патріотів депутати вмовили припинити акцію. О 9.30 ранку 22 січня їх забрали партійною машиною у безпечне місце.

Про це повідомив нардеп Андрій Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє активістів прикували себе до огорожі біля Адміністрації президента

"Приблизно о 7 ранку Сергію Митрофанському стало погано, у  нього підвищився тиск, і було сильне переохолодження. Його забрала швидка. О 9.30 ми нарешті вмовили Івана Крулька та Олега Куєвського припинити акцію. Їх забрали партійною машиною. Зараз вони перебувають у теплі та в безпеці. Продовжувати акцію не було сенсу, адже в Адміністрації президента не було жодної реакції на наше звернення", - розповів Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Геть політичних збоченців!" - молодь прийшла до президента

Міліціонери, які чергували біля Адміністрації, повідомили, що прикуті провели цілу ніч стоячи. Навколо них чергували 10 осіб. Вранці ж великими металевими ножицями їх звільнили.

"Сергій Митрофанський частину ночі провів у самій вишиванці. Усе стоячи. Зрозуміло, що здоров'я не витримало. Його забрали до лікарні на "швидкій". Там йому надали першу допомогу. Зараз уже відпустили додому. Стояти було важко, але ж ми знали, на що йшли. Зрештою, депутати вмовили нас. Вони сказали, що надішлють свої звернення, на які відповідь нададуть не за 30 днів, а за 10", - розповів Іван Крулько.

 

Зараз ви читаєте новину «Прикуті патріоти усю ніч простояли на морозі біля Адміністрації президента - один опинився в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути