середа, 14 листопада 2018 08:08

Приходько пояснила, чому втекла з 5 каналу

Приходько пояснила, чому втекла з 5 каналу
Колишня українська співачка, а тепер член партії "Батьківщини" Анастасія Приходько пояснила, чому пішла з ефіру "5 каналу". Фото - 5 канал

Колишня українська співачка, а тепер член партії "Батьківщини" Анастасія Приходько пояснила, чому пішла з ефіру "5 каналу".

Переконана, що ведуча програми Яніна Сколова спеціально принижувала в ефірі Юлію Тимошенко, аби спровокувати її, написала Приходько в Facebook.

"Раніше я вже брала участь в зйомках програми "Рандеву",і була налаштована на конструктивний діалог. Звичайно, я розуміла, що цей канал належить панові Порошенку, а я знаходжуся в команді Юлії Тимошенко. Але була упевнена, що ефір буде побудований на взаємній повазі, та повазі до моїх політичних партнерів. На усіх ефірах, я завжди говорю: "Я ще не політик, і тільки стаю на цей шлях. Звичайно, мені потрібно багато чому вчитися, що я і роблю". Але навіть при цьому, я не була готова до такого натиску на адресу Юлії Тимошенко", - написала Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приходько висловилася про переговори з Путіним

Мова йде про питання, на які Приходько не могла відповісти. Вони стосувалися озброєння військових у зоні проведення операції Об'єднаних сил, звідки у Тимошенко доходи та про період її прем'єрства.

"Не вистачає техніки, яку показували на параді в Києві. Я бачила хлопця у Слов'янську, в нього автомат 1984 року з кривим дулом і він має воювати з таким автоматом", - казала екс-співачка.

На запитання, за що живе Юлія Володимирівна, якщо не має власного бізнесу, Приходько сказала, що "вона дуже умна, як політик вона одна з самих потужних. Її знає увесь світ". А про її прем'єрство додала, що "кредити МВФ Юлії Володимирівни були сплачені всі у 2012 році".

Ведуча всі факти перекручувала, зазначила Приходько в дописі.

"Питання були побудовані так, щоб в першу чергу принизити людину, якої не було в студії і маніпулювати інформацією. Відверто кажучи, я не чекала такого підходу і розгубилася. У моєму розумінні бездоказове звинувачення Юлії Тимошенко у всіх проблемах в Україні, це як мінімум підло. Принизити, маніпулювати інформацією та відверто говорити неправду, це мабуть риторика президентського каналу, яка побудована саме на цьому. Я дякую всім за такий урок", - додала колишня співачка.

Журналістка Яніна Соколова часто ловила Приходько на маніпуляційних заявах і завчених фразах. Яніна задавала Анастасії питання щодо її громадянської позиції, війни на Донбасі, Мінських угод тощо. Коли Приходько було складно відповісти, їй активно підказували з-за кадру її супутники, які супроводжували співачку на ефірі. Після запитання, чи не буде лідер партії "Батьківщина" Юля Тимошенко і сама Приходько брехати виборцям, в розмову знову втрутився один з супроводжуючих. Почалась перепалка між ним і журналісткою. Після цього співачка встала і пішла, відмовившись продовжувати інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Приходько пояснила, чому втекла з 5 каналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути