понеділок, 15 серпня 2011 15:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Прихильники Тимошенко біля Печерського суду облили водою чиновника Ющенка

Прихильники Тимошенко біля Печерського суду облили водою чиновника Ющенка

Прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко облили водою колишнього першого заступника Секретаріату президента Олександра Шлапака, який давав свідчення в Печерському райсуді проти лідера "Батьківщини".

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", після допиту Шлапак вийшов з суду, поспілкувався з журналістами, а коли виходив на вул.Хрещатик, прихильники Тимошенко почали кричати "Ганьба" і облили його водою.

Під час допиту Шлапак заявив, що екс-президент Віктор Ющенко зміг ознайомитися з "газовими" угодами лише через тиждень після того, як вони були підписані.

"Після повернення української делегації з Москви з підписаними контрактами, президент попросив надати йому контракти, але йому було відмовлено в цьому. Відповідно, довелося отримати їх, оскільки хотілося зрозуміти, про що йде мова, іншим шляхом - і тоді Служба зовнішньої розвідки забезпечила Ющенка цими контрактами", - розповів свідок.

Раніше в Печерському суді було допитано представника Інституту ім. Корецького. Під час допиту він, зокрема заявив, що підтримка парламентом "харківських угод" означає, що депутати визнають "газові контракти" підписані екс-прем'єром Тимошенко.

Нагадаємо, що на вихідних біля входу до суду прихильники колишнього прем'єра облили водою колишнього "регіонала" Олега Калашнікова.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Тимошенко біля Печерського суду облили водою чиновника Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути