Ексклюзиви
понеділок, 18 січня 2010 08:40

Прихильники Януковича з самого ранку мерзнуть під ЦВК

Прихильники Януковича з самого ранку мерзнуть під ЦВК

Біля будівлі Центрвиборчкому збирається мітинг на підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича. Зараз під стінами Центрвиборчкому вже знаходяться декілька сотень людей. Наметове містечко біля будівлі ЦВК було розбите декілька днів тому.

На площі Лесі Українки встановлено близько 40 наметів. Тут же розташована велика сцена, оформлена в синіх кольорах в стилі Партії регіонів. Присутні тримають в руках прапори з символікою Партії регіонів.

На табло біля сцени висвітлений гасло "Захистимо ЦВК від тиску влади".

Нагадаємо, сьогодні всю ніч до ЦВК йде обробка протоколів дільничних комісій. Станом на 08:00 Центральна виборча комісія подолала рубіж в 60% протоколів. Трійка лідерів залишається незмінною: Віктор Янукович, Юлія Тимошенко та Сергій Тігіпко.

Згідно з остаточними результатами національного екзит-полу, на виборах Президента лідирує Віктор Янукович - у нього 31,3% голосів виборців. На другому місці з відривом у 4,2% Юлія Тимошенко - 27,1%. Сергій Тігіпко третій - 13,4%.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Януковича з самого ранку мерзнуть під ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути