субота, 13 жовтня 2012 19:41

При підрахунку голосів онлайн-трансляція з веб-камер буде відключена

При підрахунку голосів онлайн-трансляція з веб-камер буде відключена
представник Партії регіонів у ЦВК Владислав Забарський ФОТО: news2000.com.ua

У ніч виборів веб-камери на виборчих дільницях працюватимуть в режимі запису до оформлення протоколів дільничних виборчих комісій.

Про це, за повідомленням прес-служби ПР, в ефірі телеканалу УТ-1 заявив народний депутат, представник Партії регіонів у ЦВК Владислав Забарський, передає Цензор.НЕТ.

"З моменту початку підготовчого засідання ДВК, за годину до старту голосування включається режим запису та фіксації спостереження, а також трансляція в онлайн-режимі і передача зображення в Центральну виборчу комісію на спеціальний ресурс, де це все буде зберігатися. О 20.00 закриються дільниці, і після того як люди, які залишилися на ділянках, проголосують, відключається онлайн-трансляція", - зазначив народний депутат.

За словами Забарського, в режимі запису камери на виборчих дільницях працюватимуть до оформлення протоколу, в тому числі уточненого.

"Це важливо, оскільки вся інформація передається до Центральної виборчої комісії і зберігається там протягом року. Вона може бути доступна за рішенням суду правоохоронним органам, а також суб'єктам виборчого процесу без рішення суду в порядку, встановленому ЦВК", - пояснив він.

Парламентарій також зазначив, що дві третини коштів, виділених на організацію відеофіксації виборів, витрачено на те, щоб підвести Інтернет до виборчих дільниць.

Зараз ви читаєте новину «При підрахунку голосів онлайн-трансляція з веб-камер буде відключена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути