вівторок, 22 травня 2012 04:18

Президенту Франції порадили прийняти іслам

Президенту Франції порадили прийняти іслам
Фото: expert.ru

Один з мусульманських лідерів Бельгії Абу Імран (Фуад Белкасем) звернувся до президента Франції Франсуа Олланда із закликом прийняти іслам.

Відеоролик із зверненням був розміщений на сайті Shariah4Belgium.com. Деякий час тому цей сайт був закритий бельгійськими властями, проте потім відновив свою діяльність, закликаючи бельгійців прийняти іслам і застерігаючи мусульман від злиття з бельгійським світським суспільством.

Абу Імран, що є одним з творців Shariah4Belgium, звернувся до президента Франції на двох мовах - арабською та французькою, нагадавши йому, що він переміг на виборах багато в чому завдяки мусульманам.

"Якщо ви не хочете стати мусульманином, це не проблема. Але я закликаю вас стати ним, якщо ви хочете жити в мирі, якщо ви хочете зберегти французьке суспільство. Я не намагаюся загрожувати вам. Це не загроза, це натяк", - заявив Абу Імран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Феменки" роздягли мусульманок на фоні Ейфелевої вежі

Крім того, він "порадив" Франсуа Олланду випустити з в'язниць мусульманських братів, які стали жертвами передвиборчої кампанії Ніколя Саркозі. Зазначимо, що минулого Абу Імран аналогічним чином закликав дружину Ніколя Саркозі, Карлу Бруні, носити хіджаб.

У квітні минулого року Абу Імран був затриманий в Парижі. Передбачалося, що він буде екстрадований на батьківщину, в Марокко, де він засуджений на 10 років позбавлення волі за торгівлю наркотиками. Проте потім "ісламський проповідник" був відпущений.

Зараз ви читаєте новину «Президенту Франції порадили прийняти іслам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути