Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2019 20:20

Президент повинен кожен день займатися проблемою миру - Тарута

Президент повинен кожен день займатися проблемою миру - Тарута
Сергій Тарута: "Через блокаду і проблеми з логістикою зупинилося багато підприємств в неокупованих районах Донецької і Луганської областей". Фото: УНІАН

Потрібно, щоб керівник країни хотів досягти миру, і займався цією проблемою кожен день. Щоб уболівав за мир, а не заробляв в складній для країни ситуації. І тоді точно все в України вийде, і в нашу країну прийде мир.

Про це заявив кандидат в президенти України Сергій Тарута під час робочої поїздки в Донецьку область.

"Блокада Донбасу показала, що влада в Україні дуже слабка і що президент країни не володіє ситуацією, він просто підлаштувався під настрій купки радикальних сил", - вважає Сергій Тарута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарута пропонує механізми посилення відповідальності влади перед народом

В результаті сотня "ура-патріотів" розгойдали ситуацію і спровокували захоплення терористами понад 130 підприємств в окупованих районах країни. Внаслідок чого виникли проблеми у 140 тисяч людей, які працювали на цих підприємствах, а разом з членами їх сімей - у 0,5 млн осіб, пуповиною пов'язаних з неокупованою територією України, пояснив політик.

"Крім того, через блокаду і проблем з логістикою зупинилося багато підприємств в неокупованих районах Донецької і Луганської областей. Тут теж під загрозою опинилося близько 100 тисяч робочих місць", - зазначив кандидат на пост президента.

Зняття блокади Донбасу - одне з положень Програми стрімкого розвитку "Країна ЗаПрацює" політичної партії "Основа", лідером якої Сергій Тарута є і кандидатом від якої він балотується на пост президента України. Раніше Сергій Тарута також заявляв, що деблокада повинна стати частиною процесу врегулювання збройного конфлікту на Донбасі, і що зняття блокади дозволить провести реінтеграцію регіону і запустити комплексну програму відновлення і розвитку економіки регіону.

Зараз ви читаєте новину «Президент повинен кожен день займатися проблемою миру - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути