вівторок, 15 жовтня 2013 02:49

Президент не обіцяв звільнити Тимошенко - Колесніченко

Президент не обіцяв звільнити Тимошенко - Колесніченко
Фото: lenta-ua.net

Президент України Віктор Янукович ніколи не обіцяв звільнити екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, заявляє народний депутат України Вадим Колесніченко (фракція Партії Регіонів).

"Президент України ніколи не обіцяв випустити Тимошенко. Він чітко і однозначно багато разів заявляв, що буде діяти виключно в рамках діючих законів України і Конституції, тому все, що він може за Конституцією, за законом у частині долі Тимошенко він, безумовно, зробить", - сказав Колесніченко в ефірі телеканалу ICTV у понеділок.

Народний депутат зазначив, що згідно з чинним законодавством президент не може помилувати Тимошенко.

"За нашими чинними законам на сьогодні, амністія пані Тимошенко неможлива, тому що необхідно відсидіти не менше половини терміну, і друге - відшкодувати збиток, який був визначений рішенням суду", - наголосив Колесніченко.

Колесніченко також звернув увагу на те, що представники опозиційних фракцій не внесли до парламенту законопроект, який би закріпив норму про лікування ув'язнених за кордоном .

Зараз ви читаєте новину «Президент не обіцяв звільнити Тимошенко - Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути