Ексклюзиви
субота, 12 травня 2007 17:31

Президент і прем"єр в середу узгодять дату проведення виборів

Президент України Віктор Ющенко і прем"єр-міністр Віктор Янукович мають намір в середу досягти домовленості про дату проведення дострокових парламентських виборів. Про це повідомили журналістів новопризначений секретар РНБО Іван Плющ і перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров після закінчення зустрічі президента і прем"єра, в якій вони брали участь.

- Думаю, що вірогідність сто відсотків, - сказав Азаров, відповідаючи на питання наскільки велика вірогідність того, що дату виборів визначать в середу.

Він відзначив, що "практично узгоджений "малий пакет документів", необхідний для проведення дострокових виборів".

- Я сподіваюся, що в середу з"являться рішення, які будуть аргументами для визначення дати виборів, - сказав у свою чергу Плющ.

Як повідомив Азаров, в ході зустрічі вони з Плющом доповіли президентові і прем"єрові про хід роботи в рамках робочої групи, а також про узгоджені зміни до Кодексу про адміністративне судочинство. Перший віце-прем"єр відзначив, що документ завізований "всіма політичними партіями".

За його словами, він також доповів про пропозиції коаліції щодо змін в структурі Центрвиборчкому. По словах Азарова, в ході зустрічі сторони домовилися завершити до середовища підготовку узгоджених законопроектів для затвердження їх в парламенті.

У свою чергу Плющ відзначив, що підготовлені законопроекти, а також проект ухвали парламенту про проведення дострокових виборів "дадуть підстави президентові і прем"єр-міністрові ухвалити остаточне рішення" по даті виборів, передає Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Президент і прем"єр в середу узгодять дату проведення виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути