пʼятниця, 24 лютого 2012 22:06

Президент готовий пожертвувати 1% на виборах заради іміджу у світі

Президент готовий пожертвувати 1% на виборах заради іміджу у світі

Президент Віктор Янукович запевнив, що для нього головне, щоб парламентські вибори пройшли чесно.

Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам.

"Я завжди за чесну боротьбу за правилами. Я завжди за це. Є закон - я за те, щоб він виконувався", - зазначив Янукович.

У той же час він додав: "Хто б не порушував ці правила, він повинен бути покараний за це. Для цього у нас є законодавство, суди, нарешті, виборець, який ухвалює рішення, голосує душею і серцем і головою думає".

"Це перші великі вибори, які проводить нинішня влада. І ми зобов'язані показати, що ми країна цивілізована, європейська", - пояснив голова держави.

"І для нас втрата одного відсотка, умовно кажучи, за який ми будемо боротися, не має якогось такого колосального значення, як втрата довіри до влади з боку міжнародного співтовариства, наших людей", - додав він, коментуючи можливість фальсифікацій на виборах.

"Я буду ставити відповідні завдання всім правоохоронним органам, які будуть спостерігати за цими виборами, порушеннями тощо. І там не буде принципу політичного кольору тієї чи іншої партії. Тільки закон", - підкреслив Янукович.

Відповідаючи на запитання, хто очолить передвиборчий штаб Партії регіонів, Янукович запевнив, що це рішення буде ухвалюватися в політраді. Він додав, що має свою точку зору з цього питання і хотів би, щоб до неї прислухалися.

У той же час, президент сказав, що секретар РНБО Андрій Клюєв однозначно не буде керувати передвиборним штабом Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Президент готовий пожертвувати 1% на виборах заради іміджу у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути