понеділок, 11 травня 2020 04:15

Прем'єр-міністр анонсував послаблення карантину

Прем'єр-міністр анонсував послаблення карантину
Шмигаль розповів про послаблення карантину. Фото: РБК

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль анонсував послаблення карантину 11 травня і назвав умови, за яких наступний етап послаблень настане швидше.

Вже з понеділка в Україні будуть частково зняті деякі обмеження і почне працювати концепція адаптивного карантину, він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Це означає, що місцева влада, з огляду на епідемічну ситуацію в кожному конкретному регіоні, зможе приймати автономні рішення для недопущення поширення Covid-19.

"Окремо хочу подякувати всіх українців, які сумлінно дотримуються карантинні правила ці 2 місяці. Я знаю, що це було не просто, але ви дійсно врятували тисячі життів і дозволили краще підготувати нашу медичну систему до викликів пандемії. Зараз настає найвідповідальніший момент, адже ослаблення карантину не означає, що коронавірусу більше немає, або він став менш небезпечним. Ми повинні навчитися жити і працювати в нових умовах. Це ключова умова, при якому карантин не буде посилена, а наступний етап послаблень настане швидше", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укрзалізниця" проанонсувала запуск в травні приміських електричок

Нагадаємо, Львівська обласна комісія з надзвичайних ситуацій відмовилася від ослаблення карантину на території регіону з 11 травня.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр-міністр анонсував послаблення карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути