середа, 27 березня 2013 12:29

Спецтема: Снігова пастка

Прем'єр: Треба серйозно зайнятися транспортними розв'язками у Києві

Прем'єр: Треба серйозно зайнятися транспортними розв'язками у Києві
За словами Азарова, аномальний снігопад у Києві продемонстрував, що необхідно змінювати у столиці. Фото: kyiv-city.com

Прем'єр-міністр Микола Азаров переконаний, що кадрові зміни у Києві є справедливими та обґрунтованими.

Про це він сказав під час засідання Кабінету Міністрів.

Він наголосив, що аномальний снігопад у Києві продемонстрував, що необхідно змінювати у столиці. Так, прем'єр запевнив, що насамперед треба серйозно зайнятися транспортними розв'язками у місті.

"Ми повинні зробити досить серйозні висновки із ситуації, яка склалася: як кадрові, так і технологічні. На перше місце треба поставити питання будівництва сучасної окружної дороги, яка дозволить розвантажити місто. Але одразу треба усвідомити, що окружна дорога – це, принаймні, ще два нові мости. Хто не розуміє, яке це масштабне завдання, то хай згадає, що за 30 років у Києві було збудовано лише один міст через Дніпро. Це важко. Але цю проблему треба вирішувати", - запевнив голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров знайшов "покращення" навіть в наслідках снігопаду у Києві

Він додав: "По-друге, треба розвивати підземний транспорт і будувати тунельні розв'язки. По-третє, треба переозброїти комунальні служби, придбати навантажувачі і необхідну лінійку вантажівок. А головне – дорожню техніку, якої бракує для прибирання подвір'їв та тротуарів".

Водночас Азаров зауважив, що в дечому у причинах колапсу винні і міські служби та чиновники. Вони, на думку прем'єра, мають брати на себе більше відповідальності.

"Треба, щоби керівники міських служб брали на себе відповідальність та виявляли більше ініціативи. На жаль, не всі продемонстрували фаховість та відповідальність. Тому кадрові рішення щодо окремих керівників міського господарства обґрунтовані", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр: Треба серйозно зайнятися транспортними розв'язками у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути