пʼятниця, 06 грудня 2013 04:40

Прем'єр Китаю прийняв запрошення Януковича відвідати Україну

Прем'єр Китаю прийняв запрошення Януковича відвідати Україну
Фото: newsradio.com.ua

Прем'єр Державної ради КНР Лі Кецян прийняв запрошення президента України Віктора Януковича відвідати Україну з візитом.

"Я готовий у зручний для обох сторін час відвідати вашу країну з візитом. Думаю, ми доручимо нашим зовнішньополітичним відомствам провести конкретні консультації з цього питання" , - сказав він у п'ятницю в Пекіні під час зустрічі з главою української держави.

Прем'єр держради Китаю зазначив, що між країнами існує двостороннє стратегічне співробітництво, а також оцінив візит Януковича до КНР як успішний.

"Найголовніше, що Ваш візит створює хороший фундамент для подальшого розвитку наших відносин і співпраці", - сказав Л.Кецян.

Зі свого боку, глава української держави зазначив, що радий можливості обговорити подальші шляхи розширення українсько-китайського стратегічного партнерства.

"Розвиток партнерських стратегічних відносин між Україною і Китаєм є пріоритетом нашої зовнішньої політики. Я задоволений активізацією українсько -китайських відносин і успішним розвитком нашого двостороннього діалогу" , - сказав В.Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр Китаю прийняв запрошення Януковича відвідати Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути