середа, 12 червня 2013 11:17

Прем'єр доручив міністрам терміново взятися за ремонт навчальних закладів

Прем'єр доручив міністрам терміново взятися за ремонт навчальних закладів
Фото: profy-stroy.ru

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністрам терміново взятися за ремонт навчальних закладів.

Про це він сказав під час засідання Кабінету міністрів.

"У закладах початкової і середньої освіти України закінчився навчальний рік. Настав час на повну силу розгорнути поточний і капітальний ремонт навчальних закладів. Тому доручаю Міністерству освіти і науки та службам, які відповідають за контроль технічного та санітарного стану наших шкіл, провести поглиблену перевірку такого стану. До нового навчального року у нас не повинно залишитись жодної проблемної, а тим більше аварійної школи", - обурився прем'єр.

Він закликав урядовців відповідально підійти до цього завдання.

"Коли в школі валиться стіна або дах, замикає проводку або протікає водогін і немає тепла – це розруха не технічних споруд. Це розруха в головах керівників відповідних", - наголосив Азаров.

Голова уряду додав: "Тому особисто Віце-прем'єр-міністру Грищенку та міністру Табачником доручаю організувати постійний загальнодержавний моніторинг ходу ремонту, реконструкції і будівництва навчальних закладів, - наголосив він. - Треба зробити все можливе, щоб ремонт скрізь було зроблено якісно і вчасно. Не треба думати, що літо тільки почалося, і часу начебто вдосталь".

Зокрема, він наголосив, що поточного року треба вирішити багато різних проблем: водопостачання шкіл. обладнання санвузлів у приміщенні, модернізації шкільних їдалень, створення належних умов для диспансеризації школярів у навчальних закладах.

"Минулого року до школи пішли 431 тис. першокласників. А поточного року їх буде ще більше. Це справді гордість для країни. І діти повинні відчувати цю гордість в тому, що їм створено кращі умови для навчання", - наголосив голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр доручив міністрам терміново взятися за ремонт навчальних закладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути