Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2018 16:46

Прем'єра Яценюка насильно скинули з посади - поліція почала розслідування

Прем'єра Яценюка насильно скинули з посади - поліція почала розслідування
Арсеній Яценюк залишив посаду прем'єра 14 квітня 2016 року. Фото: УНІАН

Національна поліція перевіряє факт втручання в діяльність Арсенія Яценюка під час його перебування на посаді прем'єр-міністра з метою перешкоджання його діяльності і подальшої відставки з посади голови уряду.

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

Провадження почали після низки публікацій в ЗМІ та звернень народних депутатів.

"Слідство розглядає версію змови групи осіб для реалізації цього злочинного задуму. За попередніми висновками, вони здійснювали втручання шляхом підкупу громадян, організації проплачених мітингів та розповсюдження дискредитаційної та неправдивої інформації у ЗМІ та через народних депутатів, експертів, інших осіб. За інформацією народного депутата України Олександра Онищенка, лише протягом 2015-2016 років на подібні акції було витрачено понад 30 мільйонів доларів", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинова хотіли зробити прем'єром

10 квітня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про свою відставку. Цьому передувало різке падіння рівня довіри до уряду та рейтингів його глави. 14 квітня Верховна Рада підтримала відставку Яценюка і призначила новий склад уряду на чолі з Володимиром Гройсманом.

Раніше нардеп-утікач Олександр Онищенко розповів, що президент Петро Порошенко передавав йому гроші на дискредитаційну кампанію проти Арсенія Яценюка. Йдеться про €12 млн.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єра Яценюка насильно скинули з посади - поліція почала розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути