пʼятниця, 21 квітня 2017 16:55

Порошенко витратив 12 млн євро на боротьбу з Яценюком - плівки Онищенка

Порошенко витратив 12 млн євро на боротьбу з Яценюком - плівки Онищенка
Нардеп-утікач Олександр Онищенко (на фото) каже, що у нього є повний переказ 12 млн доларів на рахунок від Петра Порошенка. Фото: Сегодня

Нардеп-утікач Олександр Онищенко через ЗМІ опублікував нові записи розмови з нібито екс-нардепом Миколою Мартиненком.

На записах Онищенко розповідає людині з голосом схожим на голос екс-нардепа Миколу Мартиненка, як Петро Порошенко передавав йому гроші на дискредитаційну кампанію проти Арсенія Яценюка.

"Дивись, мені Петя на боротьбу з Яценюком відправляв 12 млн євро на рахунок. Особисто він. Макар (Макар Пасенюк, інвестиційний банкір Петра Порошенка. - ред.) робив переказ. Листування з Макаром, все є. Через це можна серйозно посунутися. Це ще на самому початку кампанії було, коли була війна після парламентських виборів. Був бюджет, кому, скільки треба платити і мені відправили 12 млн на фінансування цих всіх "шумливих". Він мені ще довіряв", - говорить Онищенко.

Також Онищенко заявив, що у нього є повний переказ 12 млн доларів на рахунок. "І не куди-небудь, а в прибалтійський банк на мою кампанію. Є листування з Макаром", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко витратив 12 млн євро на боротьбу з Яценюком - плівки Онищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути