середа, 25 квітня 2007 13:28

Представники опозиції та коаліції домовляються про вибори у Будинку з химерами

Представники опозиції та коаліції проводять зустріч, на якій обговорюється питання участі всіх політичних сил в дострокових парламентських виборах. Як повідомило поінформоване джерело, зустріч проходить в Будинку з химерами на вулиці Банковій.

За словами учасника зустрічі, переговори проходять під головуванням першого заступника глави Секретаріату Президента Івана Васюника.

Від опозиції на зустрічі присутні лідер партії "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко, один з керівників БЮТ Олександр Турчинов, депутат від БЮТ Йосип Вінський, депутат від "Нашої України" Микола Оніщук, лідер партії "Реформи і порядок" Віктор Пинзеник, депутат 4-го скликання Іван Плющ.

Від коаліції на зустрічі присутні лідер КПУ Петро Симоненко, перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк, лідер парламентської більшості, голова фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова, міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов, перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров, депутат з фракції СПУ Сергій Матвієнков та керівник Головного юридичного управління ВР Михайло Теплюк.

На зустрічі йдеться про те, що єдиним виходом з політичної кризи є дострокові вибори, що всі політичні сили мають виконати указ Президента і взяти участь у дострокових парламентських виборах, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Представники опозиції та коаліції домовляються про вибори у Будинку з химерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути