четвер, 05 серпня 2010 11:54

Представники опозиції мають ідти у владу - Кармазін

Представники опозиції мають ідти у владу - Кармазін
Призначення народного депутата із НУ-НС Владислава Каськіва главою робочої групи комітету з економічних реформ і національних проектів не означає його перехід до коаліції.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Кармазін.

"Якщо цей комітет з економічних реформ буде щось робити, і Каськів буде корисним для держави, то я бажаю йому успіху. Але поки я не бачу реформ. Але я не вважаю це призначенням. Що таке якась робоча група у великому комітеті реформ? Це нічого. Лише один із маленьких напрямків", - зауважив він.

За словами депутата, в Україні має стати нормою включення представників опозиції до дорадчих органів влади. "Щоб чути їх думку, щоб не відкидалася значна частина інтелекту, який існує в державі. Я не вважаю, що це щось незвичне. Опозиція в Україні залишиться, і буде завжди. Але європейські правила співробітництва опозиції і влади у нас тільки народжуються. Поки у нас немає культури цієї співпраці", - пояснив Кармазін.

"Тому якась зустріч чи входження до комітету сприймається як перехід на сторону противника, як зрада. А насправді мають бути правилом зустрічі того ж президента із лідерами опозиції та опозиційним урядом. Чим частіше це буде відбуватися, тим краще буде для українського народу. Тому що як інакше опозиції довести до влади, що відбувається страшне неподобство?!", - наголосив "нунсівець".

Нагадаємо, що нардеп від НУ-НС Владислав Каськів очолив робочу групу комітету з економічних реформ і національних проектів. 4 серпня він зустрівся з президентом України Віктором Януковичем.

Зараз ви читаєте новину «Представники опозиції мають ідти у владу - Кармазін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути