понеділок, 22 жовтня 2012 16:27

Представник України при Євросоюзі закликав організацію підписати Угоду про асоціацію

Представник України при Євросоюзі закликав організацію підписати Угоду про асоціацію
Представник України при Євросоюзі Костянтин Єлісєєв про угоду про асоціацію: "Ми заслуговуємо на це". Фото: ukrinform.ua

Представник України при Євросоюзі Костянтин Єлісєєв закликав європейську сторону підписати Угоду про асоціацію с Києвом.

На цьому дипломат наголосив в інтерв'ю брюссельському виданню EurActiv.

"Я закликаю моїх колег у ЄС: підпишіть Угоду про асоціацію! І не тому, що ми хочемо це, а тому, що ми заслуговуємо на це. Тому що це є найкраща можлива гарантія на шляху України до європейських стандартів та її майбутнього як незалежної, суверенної держави", - переконаний представник України при ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗВТ з ЄС для України краще, ніж Митний союз із Росією - екс-прем'єр Канади

Говорячи про актуальну ситуацію в державі напередодні парламентських виборів, Єлісєєв відзначив, що "електоральне середовище є надзвичайно конкурентне". "Це будуть належні вибори. І Україна залишиться на своєму європейському шляху через одну просту причину: це є курс реформ, якого Україна потребує", - сказав дипломат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Є небезпека, що ці вибори не визнають чесними і вільними" - Генсек Ради Європи

Він також закликав європейських політиків, спостерігачів на українських виборах не робити передчасних висновків та політично умотивованих суджень про якість виборчого процесу. Єлісєєв акцентував увагу, що українська влада створила усі належні умови і є відкритою для декількох тисяч міжнародних спостерігачів.

Зараз ви читаєте новину «Представник України при Євросоюзі закликав організацію підписати Угоду про асоціацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути