пʼятниця, 17 травня 2013 13:49

Правоохоронці стежать за тими, хто їде на акцію "Вставай, Україно!" - нардеп

Правоохоронці стежать за тими, хто їде на акцію "Вставай, Україно!" - нардеп
Фото: news.pn

Народний депутат України від ВО "Батьківщина" Ігор Бриченко заявляє про те, що за ним і за іншими активістами партії, які вирушили на акцію "Вставай, Україно!", яка повинна відбудуться завтра у столиці, ведеться постійне негласне спостереження з боку співробітників правоохоронних органів.

Про це "Преступности.НЕТ" повідомив особисто народний депутат.

За словами народного депутата, автомобіль був з цивільними номерами і на якій підставі ті, хто знаходився в автомобілі вели зйомку, було не зрозуміло.

"Як відомо, сьогодні миколаївські прихильники опозиційних сил, виїхали до столиці України на акцію "Вставай Україна!". На даний момент проходить автопробіг через всю область, який стартував у Миколаєві, доїде до Первомайська, а потім все попрямують до столиці. Коли ми з керівником фракції "Фронт Змін" у Миколаївській обласній раді Вадимом Меріковим виїхали на трасу за місто, то помітили, що на узбіччі стоїть автомобіль, а люди, які перебували в ньому ведуть відеозйомку", - розповів Бриченко.

"Ми з Вадимом Меріковим, зупинилися і спробували з'ясувати, що це за люди і на якій підставі вони ведуть відеозйомку, а по суті, здійснюють стеження за учасниками автопробігу і народним депутатом України. У машині на задньому сидінні виявилося дві людини - один з громадянці, а другий - офіцер міліції. На питання що саме вони знімають і на якій підставі, офіцер міліції відповів, що вони нічого не знімали і взявся ховати відеокамеру", - розповів народний депутат.

Як відомо, сьогодні з Миколаєва стартував автопробіг - колона з 40 автомобілів, яка буде постійно збільшуватися по дорозі, під прапорами Об'єднаної опозиції, входять до неї партій і державними прапорами України, попрямує за маршрутом "Миколаїв-Нова Одеса-Вознесенськ-Южноукраїнськ-Первомайськ- Київ ". При цьому учасники автопробігу зроблять зупинки в чотирьох райцентрах для проведення там мітингів.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці стежать за тими, хто їде на акцію "Вставай, Україно!" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути