середа, 10 червня 2020 19:49

Уряд Шмигаля зроблять цапом-відбувайлом

Уряд Шмигаля зроблять цапом-відбувайлом
Шмигаль працює прем'єром четвертий місяць.

Перед місцевими виборами настрої українців погіршаться. Влада спробує перекинути негатив на уряд прем'єра Дениса Шмигаля.

Про це Gazeta.ua сказав політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Влада мабуть буде розігрувати вдалість проходження карантину. Але стратегії будуть писатися ближче до кінця літа. Зараз важко щось прогнозувати.

Українці тільки почали відходити від карантину. Стан - не розуміння, що буде далі. Настрої - не дуже хороші. Нас чекає хвиля безробіття. Уряд Шмигаля протягне максимум до осені. Весь негатив перед виборами спробують переписати на нього. На жаль, населення стане біднішим. А коли біднішає - стає менш критично мислячим.

Основні бенефіціари майбутніх виборів – "Слуга народу", "ЄС", "Батьківщина" і ОПЗЖ. Плюс підключаться місцеві проєкти – наприклад мерська партія Філатова, у ній скоріше за все не буде ні Кличка, ні Садового, ні Кернеса, ні Труханова. У мера Черкас є своя партія.

Після виборів може статися, що ще "слуги" і "ЄС" створюватимуть коаліції на місцях.

Партія Зеленського спеціально розкручує своїх "ватних" спікерів, щоб показати на сході альтернативу ОПЗЖ. Є Бужанський, Дубінський, які спеціально працюють на аудиторію. Той же Сівохо і так далі", - каже політтехнолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог, який передбачив перемогу Зеленського, дав прогноз на місцеві вибори

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що президент Володимир Зеленський особисто добиратиме кандидатів у мери.

Місцеві вибори заплановано в Україні на 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Уряд Шмигаля зроблять цапом-відбувайлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути