Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2013 15:17

Уряд оголосив догану Каськіву за лижного інструктора

Уряд оголосив догану Каськіву за лижного інструктора
Владиславу Каськіву замість того, щоб звільнити, оголосили догану. Фото: svit24.net

Кабінет міністрів України оголосив догану голові Госінвестпроекта Владиславу Каськіву. Про це йдеться на сайті Госінвестпроекта.

Сам голова відомства відзначив, що відомство опрацьовує понад 12 різних угод з реалізації проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий міністр енергетики пообіцяв довести LNG-термінал "до логічного завершення"

"Його реалізація вже пройшла точку неповернення. А Президент зняв інтригу, коли сказав, що проект буде реалізований за будь-яких обставин. Тож сьогодні вкрай необхідно поставити крапку в цій історії, щоб швидко рухатися далі. Головні події за проектом відбудуться в наступні три тижні. Зараз ми опрацьовуємо понад 12 різних угод з реалізації проекту", - сказав Каськів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи вимагають криміналу для Каськіва

Нагадаємо, 26 листопада 2012 Держагентство з інвестицій та управління національними проектами публічно підписало рамкову угоду про наміри створити консорціум з управління LNG-терміналом з Gas Natural SDG. Увечері 26 листопада Gas Natural Fenosa розповсюдила повідомлення, в якому заявила, що не підписувала ніякого контракту про інвестиції в LNG-термінал в Україні, не має представників в Україні, які б вели цю роботу, і категорично заперечує всі повідомлення в ЗМІ з цього приводу. Згідно з повідомленням Держагенства з інвестицій, непорозуміння між іспанською та українською сторонами було врегульовано.

У грудні 2012 р. іспанська Gas Natural Fenosa подала скаргу у Вищий суд Іспанії проти Джорді Сарда Бонвіт, 43-річного лижного інструктора, який підозрюється в тому, що, видаючи себе за представника компанії, підписав фальшиву угоду з урядом України

Зараз ви читаєте новину «Уряд оголосив догану Каськіву за лижного інструктора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути