Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2013 10:41

ПР зібрала підписи за відставку Кошулинського?

ПР зібрала підписи за відставку Кошулинського?
Михайло Чечетов. Фото: news2000.com.ua

Перший заступник глави фракції Михайло Чечетов заявив, що Партія регіонів вже зібрала необхідні 150 голосів, аби винести питання про відставку віце-спікера від "Свободи" Руслана Кошулинського на розгляд парламенту.

Про це він повідомив газеті "Комерсант-Україна".

"Патрон у патроннику, а чи буде політичний постріл - залежить від того, як Руслан Кошулинський і його фракція поведуться на наступному пленарному тижні. Нічого надприродного не потрібно - ходити на роботу, не блокувати парламент, не битися головою об стінку, коли хтось говорить російською мовою", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми не платимо людям, які хочуть прийти на мітинг - Чечетов

Слід зауважити, що таку ініціативу можуть підтримати і комуністи. Глава КПУ Петро Симоненко зауважив: "Профашистські організації не повинні входити до складу парламенту, а тим більше в його керівництво. Цю ганьбу потрібно змити з Верховної ради. Якщо виникне питання, я впевнений, представники фракції мене підтримають і проголосують за звільнення його (Кошулинський) з посади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівець" розповів хто не пускав журналістів на засідання бюджетного Комітету

Окрім того, в свою чергу депутат від "Свободи" Юрій Сиротюк зауважив: "У "Свободі" не чіплялися і не будуть чіплятися за жодну посаду у Верховній Раді. Ми не змінимо тактики, риторики, принципів. Ми не будемо торгуватися - ніяких компромісів і поступок, щоб зберегти цю посаду, ми робити не будемо".

Зараз ви читаєте новину «ПР зібрала підписи за відставку Кошулинського?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути