неділя, 31 березня 2013 18:18

Ми не платимо людям, які хочуть прийти на мітинг - Чечетов

Ми не платимо людям, які хочуть прийти на мітинг - Чечетов
Фото: politika.cn.ua

Заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов в коментарі сказав про те, що поки невідомо, чи будуть прибічники політичної сили, яку він представляє, приймати участь у мітингу 2 квітня. Втім, за його словами, якщо люди самоорганізуються, то ніхто їх стримувати не буде.

Він зазначив, що Партія регіонів має потужну партійну організацію в столиці.

"У нас потужне сильне молодіжне крило, багато активістів і ми не будемо стримувати цих людей, забороняти їм прийти на мітинг до ВР захистити Конституцію України, парламент від безладу, бардака і хаосу, який нав'язує опозиція", - сказав Чечетов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 2 квітня Партія регіонів збирає "масовку" за 50 гривень?

На уточнююче запитання, чи відповідає дійсності інформація, розповсюджена в деяких ЗМІ про те, що ПР збирає людей на альтернативний опозиційному мітинг 2 квітня і пропонує за участь в акції по 50 гривень, політик відповів:

"Є невелика частина киян, яка за гроші вірить політичним баламутам і екстремістам від опозиції, але більшість киян – мають здоровий глузд. А про те, що ми там платимо, то Боже збав! Про що мова? Невже ви думаєте, що розумним нормальним людям, потрібно платити? Партія регіонів не ставить на меті зганяти (людей на мітинг – Ред.) і купувати. Є різні люди. Є люди, які за покликом серця прийдуть захищати Конституцію, а за гроші прийдуть захищати політиків - екстремістів з неофашистським обличчям".

В свою чергу в ЗМІ з'явилась інформація про те, що за участь у мітингу ПР пропонують по 50 гривень.

Нагадаємо, раніше прес-служба "Батьківщини" оприлюднила звернення Об'єднаної опозиції "Батьківщина", партії УДАР, Всеукраїнського об'єднання "Свобода" до киян з закликом прийти 2 квітня прийти у ВР і сказати "ні" Януковичу та Попову.

Зараз ви читаєте новину «Ми не платимо людям, які хочуть прийти на мітинг - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути