четвер, 11 жовтня 2007 10:40

ПР: Тимошенко потрібно поставити пам"ятник

Народний депутат України V скликання Вадим Колесніченко вважає, що Тимошенко зняла чергову маску, заявивши про підготовку до президентських виборів у разі формування коаліції між НУ і ПР.

Нардеп відзначив, що остання виборча кампанія і "всі премудрощі, які Тимошенко реалізовувала за попередні роки", були для неї нічим іншим, як можливістю змістити Ющенка з поста Президента.

За словами депутата, для цього вона використовувала Ющенка для створення політичної нестабільності в державі. Він підкреслив, що зараз всі учасники політичного процесу повинні зрозуміти те, що Юлія Володимирівна, як хороший і досвідчений інтриган, спробує всіх їх використовувати для задоволення своїх особистих владних амбіцій.

Депутат заявив, що навіть якщо буде сформована "помаранчева" коаліція, Юлія Тимошенко все одно піде на президентські вибори. За словами Колесніченка, це було зрозуміло ще в 2004 році, тоді Тимошенко була тільки блідою тінню Ющенка, але вже переконала себе в тому, що саме їй потрібно бути на місці Президента України.

"Її зарозумілість висока і похвальна. Руками Юлії Володимирівни буде зміщений Ющенко, який не відбувся як Президент. Тому Тимошенко потрібно видати похвальну грамоту і поставити їй за життя пам"ятник, на якому написати: "Від вдячних їй ЄЕСУ". Тобто "Єдиних енергетичних систем України", які мали борг перед Росією за газ в 7 мільярдів гривень. Завдяки старанням прем"єр-міністра в 2005 році і відомому рішенню Верховного Суду цей борг був переведений на державу" - заявив Колесніченко, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «ПР: Тимошенко потрібно поставити пам"ятник ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути