пʼятниця, 29 березня 2013 19:52

ПР поскаржилася в Комітет з питань регламенту на бездіяльність Немирі - Бережна

ПР поскаржилася в Комітет з питань регламенту на бездіяльність Немирі - Бережна
Фото: obozrevatel.com

Депутати від Партії регіонів підписали спільний запит до голови комітету з питань регламенту щодо систематичного порушення головою комітету з питань євроінтеграції Григорієм Немирею вимог Закону "Про регламент". Про це повідомила народний депутат Ірина Бережна.

"Ми вкотре закликаємо пана Немирю провести засідання комітету та сформувати українську частину делегації до Комітету з парламентського співробітництва між Україною та ЄС відповідно до вимог чинного законодавства", - заявила І.Бережна.

Бережна не змогла підтвердити або заперечити інформацію про те, що ПР планує звільнити Г.Немирю з посади голови комітету. "Я не маю інформації щодо того, що ПР планує звільнення Г.Немирі з посади голови комітету з питань євроінтеграції", - сказала народний депутат.

Також І.Бережна не підтвердила можливість заміни члена комітету з питань євроінтеграції Віктора Тихонова на Інну Богословську. "Процедура переходу народного депутата з комітету в комітет регулюється ст.84 п.3 закону "Про регламент Верховної Ради". Отже, подібні заяви від пана Тихонова та пані Богословської мусили б надійди до Секретаріату голови фракції пана Єфремова. Мені про існування подібних заяв поки що не відомо", - заявила І.Бережна.

Зазначимо, раніше голова Комітету з європейської інтеграції Григорій Немиря повідомляв, що представники Партії регіонів не з'явилися на засідання Комітету і тим самим зірвали його. "У нас на сьогодні на засіданні присутніми є 6 із 16 нардепів, а для кворуму потрібно 9. Представники ПР із не зрозумілих причин не з'явилися", - сказав Г.Немиря.

Він зазначив, що це уже другий випадок такої поведінки регіоналів.

Зараз ви читаєте новину «ПР поскаржилася в Комітет з питань регламенту на бездіяльність Немирі - Бережна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути