Ексклюзиви
четвер, 01 липня 2010 08:54

ПР хоче, щоб Янукович призначав та звільняв главу Київміськадміністрації

ПР хоче, щоб Янукович призначав та звільняв главу Київміськадміністрації

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пропонує парламенту надати повноваження з призначення та звільнення голови Київської міської державної адміністрації Президентові.

Про це йдеться у відповідному законопроекті N6601 "Про вибори депутатів Верховної Ради Криму, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів", зареєстрованому в Раді 29 червня.

Крім того, даним документом пропонується визначити, що перший заступник і заступники голови районних адміністрацій Києва можуть бути призначені або звільнені з посади головою відповідної райадміністрації з обов"язковим погодженням з Президентом і Кабінетом Міністрів.

Нагадаємо, голова Ради Володимир Литвин виключає поспішний розгляд парламентом законопроекту N6601 про місцеві вибори.

Фракція Блоку Юлії Тимошенко в Раді має намір наполягати на проведенні 31 жовтня виборів мера Києва і Київської міської ради.

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації, екс-міністр з питань житлово-комунального господарства і депутат Верховної Ради від ПР, Олександр Попов допускає свою участь у виборах мера Києва.

proUA
Зараз ви читаєте новину «ПР хоче, щоб Янукович призначав та звільняв главу Київміськадміністрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути