четвер, 28 липня 2011 11:24

Позов до суду на Януковича подав помічник "бютівця"

Позов до суду на Януковича подав помічник "бютівця"

Автором позову проти президента Віктора Януковича виявився Дмитро Ільченко - помічник-консультант народного депутата від БЮТ Юрія Одарченкf.

Ільченко заявив, що, якщо суд відмовить йому в задоволенні позову, він відстоюватиме права у Верховному та Європейському судах, пише "Коммерсант-Україна" у публікації "Віктору Януковичу пригадали обіцянки".

"Залежно від контраргументів, які висуне захист Януковича, я планую подати другий, цивільний, позов аналогічного змісту", - пояснив Ільченко.

З відповідача пропонують стягнути суму в розмірі державного мита - 3 грн 40 коп.

У свою чергу голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що на виконання передвиборчої програми Януковича потрібно не менше п'яти років.

"Зараз в Адміністрації президента створена спеціальна робоча група, що прораховує терміни та умови виконання всіх пунктів передвиборчої програми, виходячи з поточної економічної ситуації. За час своїх повноважень Віктор Янукович реалізує все, що було заявлене перед виборами", - запевнив Єфремов.

Нагадаємо, на думку позивача, Янукович порушив виборчі права українців, не виконавши свої передвиборні обіцянки.

За його словами, Янукович обіцяв ввести податкові канікули для малого бізнесу терміном на п'ять років, знизити з 1 січня 2011 року ПДВ до 17% і здійснити перехід на контрактну службу в армії з 1 січня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Позов до суду на Януковича подав помічник "бютівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути