неділя, 28 квітня 2019 10:03

Поздоровили з Великоднем: Порошенко, Гройсман і Турчинов побажали віри і любові

Поздоровили з Великоднем: Порошенко, Гройсман і Турчинов побажали віри і любові
Перші особи держави висловили свої побажання на офіційному сайті та через соціальні мережі Фото: unian.net

Перші особи держави висловили свої побажання на офіційному сайті та через соціальні мережі.

Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов привітали українців з Великоднем, розповідає Interfax-Україна.

"Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах. Учить тому, що навіть після Голгофи життя вічне все одно переможе", - ідеться в прес-службі глави української держави.

Петро Порошенко зазначив, що вперше з часів Хрещення Україна має власну незалежну автокефальну Церкву, яка отримала Томос від Вселенського Патріарха і причетна до усієї повноти світового православ'я, і яка залишиться у спадок нащадкам.

"Для перемоги потрібні дві речі: віра і любов. І сьогодні вони як ніколи потрібні Україні. Ми повинні щиро любити нашу країну і твердо вірити в перемогу. У те, що ми зможемо відстояти нашу свободу, зробити життя успішним і багатим", - підкреслив президент.

Володимир Гройсман побажав злагоди і благополуччя українським сім'ям.

"Щиро вітаю українців зі світлим святом Воскресіння Христового! Кожній українській родині бажаю злагоди і добробуту", - написав Гройсман у мікроблозі Твіттер.

Він зазначив, що людство завжди об'єднувала віра в перемогу добра над будь-яким злом і агресією. І віра в силу всіх людей, бажаючих зробити світ кращим.

Олександр Турчинов в Твіттері також відзначив свято Пасхи "справжньою перемогою правди над брехнею, любові - над злобою, життя - над смертю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти зібрали пасхальний кошик для воїнів

"Вітаю вас зі світлим святом - днем Воскресіння Господнього! Нехай Господь благословить і зміцнить усіх нас і нашу рідну країну! Христос Воскрес! І тільки з ним воскресне Україна!", - написав Турчинов.

Переможець президентських виборів Володимир Зеленський полетів у Туреччину.

Про це повідомив у Facebook.

"Домовлялись бути відкритими. Так ось. Вилітаємо в Туреччину. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело". А сам за 2 дні назад. За 4 місяці перші вихідні", — написав Зеленський.

Майбутній президент побажав усім тепла, здоров'я та хорошого відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Поздоровили з Великоднем: Порошенко, Гройсман і Турчинов побажали віри і любові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути