четвер, 08 вересня 2011 21:17

Поїздка до Брюсселю змусить Януковича звільнити Тимошенко - "бютівець"

Поїздка до Брюсселю змусить Януковича звільнити Тимошенко - "бютівець"

Екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко доведеться звільнити. У Віктора Януковича просто немає іншого виходу. Про це у коментарі Gazeta.ua розказав нардеп-"бютівець" Юрій Одарченко.

"Серйозним сигналом, щоб це вирішилось на користь справедливості та Юлії Тимошенко буде поїздка до Брюсселю, яка відбудеться найближчим часом. Якщо подивитися на цифри бюджету, то ми бачимо, що було заплановано 158 мільярдів, а бюджет виконано на 149 мільярдів. 9 мільярдів недовиконання бюджету. В той же час 60 мільярдів виконаного бюджету - це запозичення: внутрішні та зовнішні. По суті саме на запозиченнях тримається в значній мірі держава. А найбільш дешеві запозичення сьогодні за кордоном", - сказав депутат.

Одарченко впевнений, що Януковичу доведеться вести себе як лідеру демократичної країни.

"Знаково, що Міжнародний валютний фонд термінував присутність своєї місії на два місяці. Тобто я впевнений у тому, що на побудову недемократичного режиму кошти виділяти не будуть. У Януковича така ситуація, що інвестиції і інновації, які наобіцяв народу України сьогодні не працюють. Їх немає. Зростання економіки теж немає. Щоб не допустити колапсу, він мусить й надалі позичати гроші. Значить, йому доведеться вести себе відповідним чином - не як падишаху, а як керівнику демократичної країни. Стан речей в Україні свідчить, що не може бути іншого рішення. Хіба що у когось там є певні психічні та психологічні проблеми", - підсумував "бютівець".

Нагадаємо, 20 жовтня запланована поїздка президента України до Брюсселю.

Зараз ви читаєте новину «Поїздка до Брюсселю змусить Януковича звільнити Тимошенко - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути