вівторок, 13 листопада 2018 18:28

Поява нових кандидатів в президенти, кардинально змінює трійку лідерів - експерт

Поява нових кандидатів в президенти, кардинально змінює трійку лідерів - експерт
Трійка лідерів президентських виборів починає стрімко змінюватися. Фото: Nnbuviap

Претенденти на другий тур Зеленський, Порошенко, Гриценко. Але вельми значущим за своїми наслідками може стати процес формування т. зв. "Єдиного кандидата від Південного Сходу" і його опозиція до чинної влади.

Про це заявив експерт Андрій Золотарьов.

"Судячи з оприлюднених результатів дослідження спільно проведеного трьома компаніями - КМІС, Центр Разумкова та групою "Рейтинг" коктейль президентський "Армія.Мова.Віра" українцям не припав до смаку, особливо коли додалася "гірка пігулка" з тарифами", - пише політичний експерт .

За результатами останніх соціологічних опитувань, трійка лідерів у політичних перегонах за президентське крісло починає стрімко змінюватися. Ті, на кого робили ставку на початку осені, вже здають свої позиції. Щотижня на політичному горизонті з'являються нові кандидати, які перетягують голоси електорату і впливають на загальну картину.

"Поява Медведчука, демарш Бойка-Льовочкіна забезпечило увагу до альянсу "За життя" та частини Оппоблока, але поки ніяких електоральних бонусів не принесло. Процес перетікання електорату від Рабіновича до Мураєву триває. Ця тенденція відбивається в позитивній динаміці Мураєва, який в 2 рази поліпшив свою рейтингову позицію обігнавши "За життя" і впритул підійшовши до прохідних 5%. З такою динамікою Мураєв може сильно змінити всі рейтингові розклади і вплинути на розстановку в трійці лідерів ", - наполягає Золотарьов.

Нові політичні партії активно набирають обертів, і вже до початку передвиборної гонки можуть стати лідерами в рейтингу кандидатів на пост президента України.

Зараз ви читаєте новину «Поява нових кандидатів в президенти, кардинально змінює трійку лідерів - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути