вівторок, 10 травня 2022 11:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Повалення путінського режиму - єдиний спосіб захистити Захід - МЗС Литви

Повалення путінського режиму - єдиний спосіб захистити Захід - МЗС Литви
Із початком повномасштабного вторгнення в Україну Росія вкотре підтвердила свій статус країни-агресорки. Фото: eastnews.ua

Єдиний спосіб захистити Захід і його союзників від майбутніх загроз з боку Кремля - це відсторонення президента Росії Володимира Путіна від влади.

Доки існує путінський режим, який має намір вести війни за межами російської території, сусідні країни будуть у небезпеці, заявив міністр закордонних справ Литви Ґабріелюс Ландсберґіс, повідомляє Associated Press.

"Доки в Російській Федерації залишаються нинішній режим та влада, доти навколишні країни будуть в небезпеці. Не тільки Путін, а й увесь режим. Можна змінити Путіна і його оточення, але ж на його місце може прийти й інший Путін", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін зробив чотири стратегічні помилки у війні з Україною - МЗС Франції

Із початком повномасштабного вторгнення в Україну Росія вкотре підтвердила свій статус країни-агресорки, вважає Ландсберґіс.

"Якщо щось і було доведено тим, хто сумнівався в цьому після 2008 року в Грузії чи 2014-гоколи почалася війна в Україні, так це те, що Росія - агресивна країна. Це абсолютно ясно", - додав міністр.

Путін став заручником розпочатої ним повномасштабної війни з Україною. Російський диктатор не має можливості вийти з неї, вважає президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден.

Зараз ви читаєте новину «Повалення путінського режиму - єдиний спосіб захистити Захід - МЗС Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути