вівторок, 23 жовтня 2012 10:48

Спецтема: Луценко за ґратами

Послу США відмовили в зустрічі з Луценком

Послу США відмовили в зустрічі з Луценком
Послу США відмовили в зустрічі з Луценком. Фото: radiosvoboda.org

Керівництво Державної пенітенціарної служби України надано дозвіл віце-президенту Парламентської Асамблеї ОБСЄ, керівнику короткочасної місії ОБСЄ в Україні Вальсбург Габсбург Дуглас та керівнику програм Міжнародного Секретаріату ОБСЄ Анні Черновій на зустріч з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Окрім того, тюремники повідомили, що в зв'язку з цим, Луценку було відмовлено в зустрічі з послом США в Україні. "Оскільки, відповідно до чинного законодавства, ув'язнений має право на одне короткострокове побачення на місяць і Ю. Луценко використовує його для зустрічі з представниками ПА ОБСЄ, керівництво Менської виправної колонії поінформувало Посла США в Україні пана Джона Ф. Теффта про неможливість організації сьогодні побачення з Ю. Луценком", - повідомили в прес-службі відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники збрехали навіть послу США, щоб не пустити його до Луценка - дружина

Крім того ДПтС повідомила, що посол ЄС в Україні пан Ян Томбінскі до керівництва відомства або виправної колонії з проханням про зустріч із Луценком взагалі не звертався.

Зараз ви читаєте новину «Послу США відмовили в зустрічі з Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути