середа, 08 січня 2020 15:52

"Портнову не зрозуміти, як можна жити й не красти" — волонтер про винагороду за "свою голову"

"Портнову не зрозуміти, як можна жити й не красти" — волонтер про винагороду за "свою голову"
"Він інакше не може, по-іншому не мислить. Він міряє всіх по собі", — написав Касьянов про Портнова. ФОТО: Facebook-сторінка Юрія Касьянова

Волонтер Юрій Касьянов відреагував на заяву про пошук інформації, яку щодо нього зробив ексзаступник голови Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов.

"Портнову не зрозуміти, як можна жити й не красти.

Він інакше не може, по-іншому не мислить. Він міряє всіх по собі. Був волонтером — значить, збагачувався. Був на війні — заробляв на контрабасі. Ховав друзів — для піару. Відправляв дітей на війну — заради чого?", — написав Касьянов у Facebook.

"Чи не для того, щоб гниди, що втекли після Майдану, оголошували нам джихад. Нехай шукає. Що знайде — його. Вдруге не втече".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Портнов знову атакував Порошенка. Звинувачує у держзраді

7 січня Портнов у своєму Telegram-каналі назвав Касьянова "бидлом, яке позиціонує себе патріотом" і оголосив пошук інформації про нього "за хорошу винагороду".

Цьому передував пост Касьянова у Facebook, де він запропонував флешмоб "бити Портнова, коли його бачиш". Так він прокоментував запропонований флешмоб Портнова "бити в обличчя за питання "Чий Крим".

Юрій Касьянов — волонтер, який надає допомогу українській армії. Постачає одяг, продовольство та інші необхідні речі, вказує "Укрінформ".

Зараз ви читаєте новину «"Портнову не зрозуміти, як можна жити й не красти" — волонтер про винагороду за "свою голову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути