Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2020 21:37

Порошенко зустрівся з Туском. Говорили про санкції проти Росії

У ході робочого візиту до Брюсселя голова політичної партії "Європейська Солідарність", п'ятий президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Європейської народної партії Дональдом Туском.

Порошенко висловив вдячність Європейському Союзу за тверду багаторічну єдність і солідарність з Україною у її боротьбі за відновлення суверенітету і територіальної цілісності держави.

Петро Порошенко наголосив на важливості продовження політики санкцій ЄС щодо Російської Федерації за агресію проти України, систематичний зрив мирного процесу на Донбасі та анексію Криму.

Автор: eurosolidarity.org
 

Висловлено застереження щодо спроб міжнародної реабілітації президента Путіна без відповідних змін у поведінці Москви.

П'ятий президент України наголосив на важливості збереження та посилення проукраїнської коаліції на підтримки нашої держави. Він звернувся із закликом забезпечити збереження українського питання серед ключових пріоритетів діяльності Європейського Союзу.

Автор: eurosolidarity.org
 

Зі свого боку президент Європейської народної партії запевнив у твердій підтримці України та наголосив на нагальності продовження євроінтеграційного руху і неухильного дотримання демократичних норм і принципів.

Петро Порошенко та Дональд Туск також обговорили перспективи розвитку відносин партнерства між Європейською народною партією та "Європейською Солідарністю".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко зустрівся з Туском. Говорили про санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути