середа, 08 серпня 2018 19:20

Порошенко зробив сину подарунок на неймовірну суму

Порошенко зробив сину подарунок на неймовірну суму
Олексій Порошенко отримав 1,1 млн грн. Фото: "Новинарня"

Президент України Петро Порошенко подарував старшому синові та нардепу від БПП Олексію Порошенку 1,1 млн грн та частину прав на житловий будинок у с. Козин Обухівського району Київської області.

Дані містяться у повідомленні про зміни в майновому стані Олексія Порошенка, розміщеному в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомляє УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко йде на вибори - ЗМІ

7 серпня син Порошенка отримав частку в праві власності на житловий будинок з надвірними побудовами, вартість якої оцінили у 9 530 492 грн. Загальна площа нерухомості становить 1331,7 кв. м.

Раніше будинок належав Петру Порошенку. При цьому дружина президента Марина Порошенко, дві дочки і молодший син безкоштовно ним користувалися.

Президент Петро Порошенко поступається чотирьом ймовірним кандидатам на посаду глави держави. Про це свідчать результати опитування, що провела група "Рейтинг" із 20 липня по 3 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко зробив сину подарунок на неймовірну суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути