середа, 26 вересня 2018 10:05

Порошенко з Трухановим допомагають один одному - нардеп

Порошенко з Трухановим допомагають один одному - нардеп
Труханова на поруки взяв нардеп від БПП Дмитро Голубов. Фото: antikor.com.ua

Мер Одеси Геннадій Труханов підтримує Петра Порошенка на виборах президента в обмін на захист від НАБУ та голоси БПП у міськраді.

На цьому наголосив народний депутат Мустафа Найєм в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"Як ви думаєте, кого зараз піарить Геннадій Труханов? Кого підтримує на президентських виборах голосно, публічно? Петра Порошенка. Із 64 депутатів міської ради Одеси 17 - це депутати "Блоку Петра Порошенка". І вони одноголосно голосують за всі рішення Геннадія Труханова. Олексій Потапський - секретар міськради - це представник "Блоку Петра Порошенка". Коли говоримо про справи НАБУ, Труханов дійсно проходив у справі про розкрадання 185 мільйонів гривень міського бюджету. Знаєте, чому справа не розкрита? Бо у Верховній Раді прийнята поправка, за якою НАБУ не може достукатися до грошей, які лежать на рахунку. Це зроблено руками коаліції", - констатував Найєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко вишивала рушник у компанії Труханова

14 лютого 2018-го в аеропорту "Бориспіль" після повернення з Варшави затримали Геннадія Труханова. НАБУ підозрює його, кількох посадовців мерії та підприємців у привласненні майна за схемою, яка завдала державі 185 млн грн збитків. Восени 2016-го Одеса придбала будівлю для нової мерії, на думку слідства, переплативши понад вдвічі.

Незважаючи на це, 15 лютого суд відпустив Труханова на поруки: за міського голову поручився нардеп від БПП Дмитро Голубов.

Журналісти неодноразово знаходили докази наявності у Труханова російського громадянства.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко з Трухановим допомагають один одному - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути