четвер, 17 травня 2018 17:47

Порошенко вишивала рушник у компанії Труханова

  Порошенко вишивала рушник у компанії з Геннадієм Трухановим. Фото: ДУМСКАЯ
Порошенко вишивала рушник у компанії з Геннадієм Трухановим. Фото: ДУМСКАЯ

Дружина президента Марина Порошенко разом зі школярами та мером Одеси Геннадієм Трухановим вишивала 7-метровий рушник національної єдності.

На старовинному полотні, якому вже понад 100 років, "стібок до стібка вишивали понад 1500 рукодільниць", пише dumskaya.net.

Наприкінці зустрічі губернатор Одеської області Максим Степанов презентував першій леді вишиванку з дизайнерськими одеськими мотивами у вигляді якоря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селфі, обійми і крупне намисто: Рада відзначила День вишиванки

Геннадій Труханов знаходиться під слідством Національного антикорупційного бюро. НАБУ підозрює Труханова, його заступника та директора департаменту комунальної власності і голову постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради у привласненні майна за схемою, яка завдала державі 185 млн грн збитків.

Труханова та Вугельмана затримали в аеропорту "Бориспіль" 14 лютого 2018 року: мер Одеси прилетів із Варшави, а його заступник прибув із Ізраїля.

Повідомляють про 8 підозрюваних у справі, 6 з яких затримали, ще 2 перебували в розшуку. 15 лютого суд відпустив Труханова та Вугельмана на поруки: за міського голову поручився нардеп від БПП Дмитро Голубов, а за його заступника – нардепи Пресман і Мірошниченко.

Пізніше САП подала апеляцію на рішення відпустити їх на поруки та клопотання про арешт майна Труханова та Вугельмана.

26 лютого Солом'янський районний суд Києва наклав арешт на майно одеського міського голови Геннадія Труханова.
Прокуратура просила також відсторонити Труханова та Вугельмана від посади, але суд Києва у задоволенні клопотання відмовив.

16 березня суд передав 185 млн, заарештованих у справі одеського мера Труханова, в управління Нацагенції з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Видання The Paradise Papers повідомляло, що Труханов був залучений до злочинної банди з Одеси і володів значними частками у 4 офшорних компаніях у британських податкових гаванях.

"Слідство.Інфо" дізналися, що сім'ї Труханова належить трикімнатна квартира в елітній лондонській новобудові. У НАБУ і САП пообіцяли перевірити цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко вишивала рушник у компанії Труханова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути