Ексклюзиви
середа, 02 липня 2014 15:24

Порошенко вже не має права зупинити АТО - політтехнолог

Порошенко вже не має права зупинити АТО - політтехнолог
news.bigmir.net

Почавши АТО, Порошенко позбавив себе можливості її зупинити.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав політтехнолог Тарас Березовець.

"Зупинка АТО можлива тільки в одному випадку - після повної перемоги над терористами. Тому сьогодні будь-яке, навіть короткострокове перемир'я з "ДНР" і "ЛНР" обернеться для влади серйозною внутрішньополітичною кризою. Німеччина і Франція сплять і бачать, коли настане хоч найменший перепочинок, щоб зупинити операцію на Донбасі. Меркель і Олланду конче потрібно пом'якшити санкції проти Росії. Тільки в німецькій економіці на обслуговуванні російських контрактів трудяться більше 300 тисячі німців, а ще понад 100 тисяч французів, десятки тисяч громадян Іспанії, Італії, Болгарії, Австрії.

Путін також вже розуміє, що витіснення з України бойовиків, в т.ч. іноземців (серби та інші) стане його головним болем. Тисячі озброєних бойовиків доведеться затримувати або навіть розстрілювати на українсько-російському кордоні. Інакше вони розв'яжуть вже нову бійню, але вже в самій Росії.

Так що якщо Порошенко хоче віддячити Путіну, йому потрібно всього лише зробити одну річ. Створити коридор для відходу бойовиків в РФ. Потім можна тільки розслабитися і спостерігати", - зазначив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко вже не має права зупинити АТО - політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути