неділя, 03 березня 2019 10:41

Порошенко випросив у Європи ще 50 мільйонів євро

Порошенко випросив у Європи ще 50 мільйонів євро

Президент Петро Порошенко повідомив про спеціальний проект Європейського Союзу, що передбачає виділення 50 млн євро на підтримку безпеки Азовського узбережжя України. Про це глава держави розповів під час засідання Ради регіонального розвитку Одеської області, повідомляє УНІАН.

- Рух України до Європи відкриває нові широкі можливості для об'єднаних територіальних громад, - сказав президент. - Він дає доступ до європейських ресурсів для впровадження проектів розвитку територій. У зв'язку з агресією Російської Федерації в нейтральних водах Чорного моря є спеціальний проект - 50 мільйонів євро спрямовується на Азовське узбережжя. Це буде підтримка Маріуполя, Бердянська. Але вистачить і на Чорноморське узбережжя , і на Дунай.

Президент Петро Порошенко оголосив природні території Куяльницького лиману Одеської області курортом державного значення. Відповідний закон глава держави уже підписав.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко випросив у Європи ще 50 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути