вівторок, 05 липня 2016 03:49

Порошенко затвердив таємне рішення РНБО

Порошенко затвердив таємне рішення РНБО

Президент України Петро Порошенко своїм указом затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони України про стан виконання рішення РНБО "Основні показники державного оборонного замовлення на 2016 рік".

Відповідний указ президента оприлюднено на сайті глави держави.

"Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: затвердити рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 травня 2016 року "Про стан виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 27 січня 2016 року", "Про основні показники державного оборонного замовлення на 2016 рік", погодженого указом президента України від 5 лютого 2016 року № 40 "(додається, таємно)", - сказано в документі.

Контроль за виконанням рішення покладено на секретаря РНБО Олександра Турчинова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ отримають понад 6 тис. одиниць техніки та озброєння

Нагадаємо, 14 червня Верховна Рада ухвалила зміни до закону про державне оборонне замовлення з урахуванням пропозицій президента.

У лютому Петро Порошенко своїм указом погодив секретне рішення РНБО від 27 січня 2016 року "Про основні показники державного оборонного замовлення на 2016 рік".

На засіданні РНБО 27 січня президент вказав на необхідність розробки і закупівлі для Сухопутних військ ЗСУ ракетного озброєння в рамках проекту "Вільха", комплексів крилатих ракет на основі технічних рішень проекту "Нептун", нових зразків артилерійських систем, високоточних ракет і боєприпасів, протитанкових ракетних комплексів, нових засобів автоматизації артилерійських підрозділів, автоматизованих комплексів розвідки.

Особливу увагу Порошенко звернув на безпілотні літальні апарати. Зокрема ударні, бронетранспортери нового покоління, засоби зв'язку та управління, навігаційну апаратуру, технології і матеріали космічної розвідки.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко затвердив таємне рішення РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути