пʼятниця, 24 травня 2013 10:23

Порошенко випадає з київських виборчих перегонів

Порошенко випадає з київських виборчих перегонів

Директор компанії персонального і стратегічного консалтингу "Berta Communications" Тарас Березовець вважає, що сьогодні вибір кандидата на пост столичного голови зводиться до двох прізвищ - Петро Порошенко та Микола Катеринчук. Про це він заявив 23 травня в агентстві Інтерфакс-Україна, де експерти підбивали проміжні підсумки акції "Вставай, Україно!". Зокрема, мова йшла про єдиного кандидата на посаду мера Києва, якого опозиція так і не висунула 18 травня на мітингу.

На його думку, це означає, що "фактично, відпали всі інші кандидати". Експерт уточнив, що головні критерії, які висуває опозиція, в тому числі і "Батьківщина", це обов'язкова приналежність до опозиційного табору, тобто фізичне перебування в одній з трьох опозиційних фракцій. "Позафракційний статус не влаштовує. Очевидно, що за цими критеріями Петро Порошенко з виборчих перегонів випадає ", - підкреслив Тарас Березовець.

У свою чергу присутній на прес-конференції директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає, що "найбільш реальними, вагомими кандидатами на номінанта від опозиції на київського мера можуть бути Петро Порошенко та Микола Катеринчук". За його словами, вибори мера Києва відбудуться восени цього року. "Якщо опозиція буде діяти в унісон і думати про те, як виграти вибори в Києві, необхідно, щоб це був єдиний кандидат від опозиції. Кандидат з опозиційним брендом, зі своєю опозиційною історією, кредитною політичною історією для того, щоб маневр у опозиції на цих виборах був досить широкий ", - підкреслив Вадим Карасьов.

 

Зараз ви читаєте новину «Порошенко випадає з київських виборчих перегонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути