вівторок, 04 грудня 2018 14:54

Порошенко - Путіну: закінчився ваш час

Порошенко - Путіну: закінчився ваш час
"Рада безпеки РФ думає, що робити з цим Порошенком" - каже президент України. Фото: prm.ua

Президент України Петро Порошенко заявляє, що Кремль думає над його подальшою політичною долею. Про це він заявив у Івано-Франківську.

"Ми сьогодні можемо казати напевно: президент зробив все, що міг, щоб це (створення Української помісної церкви. - Gazeta.ua) стало можливим. Президента підтримала Верховна Рада, звернення зробили ієрархи, які 27 років за один стіл не сідали, молитву спільну не робили. Нашими зусиллями все це стало можливим.

І коли мені кажуть: "Держава немає втручатися у справи церкви", - я кажу: "Саме так. Особливо, коли ця держава іноземна. І коли вона втручається не лише у справи церкви, але й України.

Коли для захисту (вони все назвали своїми іменами) Російської православної церкви в Україні збирається Рада безпеки РФ і думає, що робити з цим Порошенком? Нічого ви не зробите. Бо долю України нарешті буде вирішувати український народ. А не імператор із Москви. Закінчився ваш час", - заявив Порошенко.

"Уже понад 4 роки тримаємо оборону проти російської збройної агресії. Для порівняння, "тюрма народів" Російська імперія не витримала і 3 роки Першої світової війни, розпавшись. Скотилася у комуністичний терор", - додав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марчук попередив про диявольський знак

Президент Петро Порошенко оголосить про намір йти на вибори після старту виборчої кампанії.

Наступні президентські вибори відбудуться у березні 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко - Путіну: закінчився ваш час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути