неділя, 03 лютого 2019 17:12

Порошенко подав документи до ЦВК. До нього прийшли активісти
4

Фото: Михайло Палінчак, president.gov.ua

Президент Петро Порошенко подав документи для реєстрації кандидатом у президенти до Центральної виборчої комісії. У неділю він прийшов із дружиною Мариною.

"Зараз у 2019 році ще більше відповідальності, відповідальності за долю країни. Сьогодні ми вже розуміємо, що за ці 5 років Україна пройшла шалені випробування", - сказав президент після подачі документів.

"Дуже важливо, щоб ті жертви і зусилля, які докладав український народ, їх не змарнували. Щоб ми не зупинилися на півдорозі, і продовжили наші рішучі дії у напрямку реформування країни щодо відповідності критеріям, які необхідні для членства в ЄС і НАТО. Це принципова, наша ключова позиція.

Ми довели, що ці плани є абсолютно реальними, коли ми здійснювали те, у що багато хто не вірив у 2014 році. Переконаний, що маємо об'єднатися задля досягнення цих цілей", - додав Порошенко.

Перед входом до ЦВК активісти розгорнули банери із написами "Так а хто замовив Гандзюк?" та закресленими прізвищами голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва та його заступника Євгена Рищука.

Координатор Медійної ініціативи за права людини Ольга Решетілова повідомила, що Порошенко пройшов до ЦВК через чорний хід.

Активісти повідомили, що акції пам'яті Катерини Гандзюк відбудуться 4 лютого, через три місяці після її смерті, о 18:30 біля Адміністрації президента та 20:00 під офісом партії "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков: Порошенко агітує незаконно

3 лютого завершується термін подання документів для реєстрації кандидатом у президенти. Потрібно також внести грошову заставу 2,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко подав документи до ЦВК. До нього прийшли активісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути