понеділок, 24 січня 2011 12:59

Порошенко почав перемовини з опозицією

Порошенко почав перемовини з опозицією

Лідер партії "Солідарність", голова наглядової ради Нацбанку Петро Порошенко бере участь у переговорах опозиційних партій про об'єднання в одну політичну силу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Анатолій Матвієнко.

"Наша дискусія відкрита. Я вважаю Порошенка людиною національного духу і ставлюся до нього з повагою. Люди, які щось зробили в цьому житті, мають ставати на шлях побудови держави", - зауважив він.

За словами Матвієнка, із лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко перемовини не ведуться.

"Дай Боже Юлії Тимошенко створити свою ліву силу. Вона по ментальності і діях є саме такою", - додав політик.

Депутат запевнив, що "Фронту змін", "Європейській партії", "Собору", "Громадянській позиції" та "Солідарності" нічого не заважає об'єднатися.

"Ми просто рухаємося без гаму і зайвої реклами. Коли вийдемо на узгоджені кроки, тоді заявимо про це. Зараз про них говорити ще некоректно. Тут немає емоційних бар'єрів. Є певна логіка, технологія, яку ми шукаємо. Не можу сказати скільки ще часу потрібно на переговори. Але об'єднання має відбутися якомога швидше. Часу взагалі немає. Ми маємо входити у парламентські вибори з організованою структурою, а не щойно сформованою. Потрібно, щоб вона якийсь час попрацювала, а не була об'єднанням під вибори", - зазначив "нунсівець".

Як відомо, лідери партій "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України й "Собор" проводять перемовини стосовно створення нової демократичної партії. В той же час, як зазначають представники партій-учасників консультацій, говорити про результат зарано.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Порошенко може очолити нову опозиційну партію, утворену на базі "Фронту змін", "Громадянської позиції", Європейської партії України й "Собору".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко почав перемовини з опозицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути