вівторок, 07 листопада 2017 17:49

Порошенко підписав жорсткий закон для тих, хто запрошує артистів з Росії

Порошенко підписав жорсткий закон для тих, хто запрошує артистів з Росії
Президент Петро Порошенко підписав закон, який регулює проведення в Україні гастролей громадян держави-агресора - Росії. Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко підписав закон, який регулює проведення в Україні гастролей громадян держави-агресора - Росії.

Про це повідомляє сайт глави держави.

Організатор концерту має надати СБУ достовірну інформацію про ім'я та прізвище учасника, зазначені у його документах для в'їзду на територію України, а також про використання псевдонімів, належність до творчих колективів, іншу інформацію, що характеризує його творчу діяльність.

СБУ протягом 10 днів з дня одержання запиту розглядає та надає відповідь про наявність або відсутність законних підстав для недопущення громадянина держави-агресора до участі у зазначеному гастрольному заході.

При укладанні договору з артистом організатор має враховувати, що законні підстави для недопущення громадянина держави-агресора до участі у зазначеному гастрольному заході можуть з'явитися після надання СБУ відповіді на відповідний запит.

За порушення закону організатор несе адміністративно-господарську відповідальність у формі штрафу в розмірі від п'ятдесяти до ста мінімальних заробітних плат.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві продають квитки на забороненого російського співака

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тисяч українців, заявляв у серпні президент Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав жорсткий закон для тих, хто запрошує артистів з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути